Ezeket szerezd be az elkészítéshez:
25dkg csiperke gomba
1db közepes vöröshagyma
1dl 20%-os főzőtejszín
1 evőkanál olaj
3 kiskanál fűszerpaprika
3 kiskanál aprított kapor
3 kiskanál só
Így készítsd el:
A gombát mosd meg, és darabold fel. A hagymát kockázd fel, és pirítsd üvegesre a felhevített olajon kb. 5 perc alatt. Add hozzá a gombát, és pirítsd a hagymán további 5 percig. Sózd meg, majd amikor elkezd levet ereszteni, add hozzá a paprikát és kaprot is. Öntsd fel 1 liter vízzel. Főzd még 15 percig, majd add hozzá a tejszínt is. Még öt perc összeforralás, és kész is van.
Így edd meg:
Csám-csám...
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.