Tejszínes-kapros gombaleves

2016/10/31. - írta: Két Személyre

Ezeket szerezd be az elkészítéshez:

25dkg csiperke gomba
1db közepes vöröshagyma
1dl 20%-os főzőtejszín
1 evőkanál olaj
3 kiskanál fűszerpaprika
3 kiskanál aprított kapor
3 kiskanál só 

Így készítsd el:

A gombát mosd meg, és darabold fel. A hagymát kockázd fel, és pirítsd üvegesre a felhevített olajon kb. 5 perc alatt. Add hozzá a gombát, és pirítsd a hagymán további 5 percig. Sózd meg, majd amikor elkezd levet ereszteni, add hozzá a paprikát és kaprot is. Öntsd fel 1 liter vízzel. Főzd még 15 percig, majd add hozzá a tejszínt is. Még öt perc összeforralás, és kész is van.

Így edd meg:

Csám-csám...

Címkék: leves gomba kapros
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://ketszemelyre.blog.hu/api/trackback/id/tr9411918749

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása